Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastová okna - jakou značku

Od: josefjeff odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,poradí někdo při výběru plastových oken jakou značku vybrat?Mám několik nabídek počínaje okny Trocal InnoNova kování Roto NT,Rehau kování Roto NT,Brugmann AD Prestige VIP, kování Winkhaus AutoPilot,Deceuninck Zendow,kování Maco,Salamander,kování Maco,Inoutic Prestige,kování Winkhaus a Veka,kování Maco.Jedná se o 5 a 6ti komorové profily.S díky a pozdravem Josef

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Josefe, nejde vůbec o značku oken. Všechny jsou dobré, protože za desítky let jsem nenašel nikoho, kdo by řekl, "můj profil se rozsypal, popraskali scváry a podobně" Nikdo. Ale spíše je objevují, "rosí se mě, mám okolo plíseň, apod.

Takže navrhuji, rozhodněnte o barvě a zvolte více jak 80 mm tloučky a kvalitní trojsklo.

Jinak si koupíte okna energetické "C". Jako ledničku vybíráte A++, auto s klimoškou...

Pokud chcete ty nejlepší okna, máte smůlu, páč přesně takové jsou již namontovány u každého nového majitele.

Sklo 4/16/4/16/4 pokovená obě skla.

Do jaké stavby to máte? Jak je situována světově? Jaké je zateplení fasády, jak je zaizolován strop?

hodnocení

0x

Zdravím, vcelku jsme spokojeni s kováním Winkhaus, co se týče profilů oken, tak některý 6ti komorový. Důraz bych při výběru kladl na kvalitním zasklení.

lm®

Jestli se mohu zapojit do diskuse :jak poznám,že je kvalitní zasklení?Podle jakého ukazatele se řídit?Díky

hodnocení

0x

Je třeba klást důraz na kvalitu těsnících prvků a tloušťku skla. Jistě nejlepší jsou vakuová, ale to je cenově bohužel někde jinde.

jen se zeptám, myslíte vakuová jako bez vzduchu? Znáte taková?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]