Nejste přihlášen/a.
Poradte prosím nějake kvalitní a účinné přípravky na uklid kuchyně(obklady,sporák a kuchynská linka) které používate vy.Nemusi být eco.Požívám Cilit a Sanytol.Díky moc za rady a tipy na nějaké novější a učinnější přípravky,nějak se v tom neorientuji.
2x
Já nevím čím speciálním lidé čistí plochy v kuchyni, ale já jsem přesvědčená, že dostatek vody a jakéhokoliv prostředku, typu Jar nebo nějaký universal, jsou nejúčinnější. A také, že pořádek se nedělá, pořádek se udržuje. Jakmile na kachličkách něco uvidím, ihned hubkou na nádobí, utřu. A když se mi to nelíbí umyju všechny kachle, ale zase jen houbičkou s přípravkem, opláchnu hadříkem v čisté vodě.
Na pracovní desku, na tu jsem se dala zlákat televizí, jak na ni všichni stříkají něčím ve spreji, jen dá myju houbičkou a hadříkem. Dopadlo to tak, že houbičkou umyju,přestříkám sprejem a šudlám hadříkem tak dlouho, dokud není suchá. Už to nikdy nekoupím!
Na sporák občas vezmu písek na vany.
doplněno 12.07.16 16:17:
Miji, nepovedený papiňák, to teda je! To je jako špatný sen. Moc bych si přála, aby mě to nikdy nepotkalo. Upřímnou soutrast. Cítím s vámi.
babka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.