Nejste přihlášen/a.
Poradte prosím nějake kvalitní a účinné přípravky na uklid kuchyně(obklady,sporák a kuchynská linka) které používate vy.Nemusi být eco.Požívám Cilit a Sanytol.Díky moc za rady a tipy na nějaké novější a učinnější přípravky,nějak se v tom neorientuji.
Já nevím čím speciálním lidé čistí plochy v kuchyni, ale já jsem přesvědčená, že dostatek vody a jakéhokoliv prostředku, typu Jar nebo nějaký universal, jsou nejúčinnější. A také, že pořádek se nedělá, pořádek se udržuje. Jakmile na kachličkách něco uvidím, ihned hubkou na nádobí, utřu. A když se mi to nelíbí umyju všechny kachle, ale zase jen houbičkou s přípravkem, opláchnu hadříkem v čisté vodě. Na pracovní desku, na tu jsem se dala zlákat televizí, jak na ni všichni stříkají něčím ve spreji, jen dá myju houbičkou a hadříkem. Dopadlo to tak, že houbičkou umyju,přestříkám sprejem a šudlám hadříkem tak dlouho, dokud není suchá. Už to nikdy nekoupím!
Na sporák občas vezmu písek na vany.
Miji, nepovedený papiňák, to teda je! To je jako špatný sen. Moc bych si přála, aby mě to nikdy nepotkalo. Upřímnou soutrast. Cítím s vámi. babka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.