Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlomený klíč v zamčených dveřích

Od: miri452* odpovědí: 5 změna:

Zlomil se mi klíč ( obyčejný) v zamčených dveřích. Prosím o radu jak dveře otevřít. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem zlomila klíč ve fabce. Od sousedů jsem si půjčila jehlu a tou jsem kousek po kousku zlomený klíč popovytahovala. :-D Byla to tenkrát situace na mrtvici. Měla jsem otevírat školku v 6 hodin ráno. Byla jsem ráno se psem, když se klíč zlomil. Já zůstala před bytem, jen se psem. Riskla jsem to a s tím psem, bez jízdenek, dojela do školky téměř včas. Maminky s dětni už přicházely. Pes byl se mnou ve školce a nikdo si nestěžoval. Naštěstí! I ředitelka měla pochopení. Odpoledne jsem jehlou zbytek klíče vyšťourala a dcera, která měla můj klíč, přijela a otevřela mi. Jinak bych musela volat zámečníka.

hodnocení

1x

Pokud je to "obyčejný" zámek (od pokoje), tak šperhákem (vyrobí každý kutil). Běžnou "vložku" (FAB) jde většinou vylomit (pokud není bezpečnostní kování) a vlastní zámek pak odemknout šroubovákem. Jestli je to zámek "dozický", bude to nejsložitější a sám to asi nezvládnete. Dost záleží na tom, jaká část klíče v zámku zůstala a jestli se tam někde nezašprajcovala. Odborník Vás asi nemine.

hodnocení

0x
Kdyz se mi to stalo , tak jsem tam narval zbytek toho zlomeneho klice (zlomila se spicka hluboko v zamku) a slo to otevrit.

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud je to obyčejný zámek tak šperhákem, ale jde o to co máte na mysli pod pojmem obyčejný zámek.

hodnocení

0x

Taky jsem vyrazil se psem a klíč ulomený v zámku. Když jsem zavolal zámečníkovi tak mi poradil abych to zkusil otevřít zbytkem klíče (zůstal ulomený asi 0,5 cm). Povedlo se to a když jsem ze vnitř se snažil druhým klíčem to vytlačit jsem zjistil, že na to nedosáhnu kvůli bezpečnostnímu kování. Tak jsem to nakonec vybral ze dveří a dál už to šlo stejně ...jehlou jsem to "vyšťoural" a vytáhl .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]