Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím vás o radu. Na léto jsem vafky vypnula, dvířka byla zavřená a teď jsem si všimla, že jsou pootevřená a jako by z nich trosku koukalo to kolečko. Zavřela jsem je a zdá se to být v pořádku, myslíte, že se nemám čeho bát? Je možné, že jsem do nich třeba nevědomky bouchla a to kolečko otevřelo dvířka? Jinak si to nedovedu vysvětlit. Přikládám foto, jak to vypadá teď.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
2x
Dobrý den, není tam žádný tlak (plynu) či síla, která by dvířka otevřela - patrně jste vrazila do oplechování kamen a tento pohyb či náraz přirazil dvířka na knoflík a ten je vyrazil. Mohlo se to stát při vyklánění z okna nebo při úklidu - zkuste srovnat to oplechování (bude asi křivé nebo je volnější a pohybuje se). Obávat se není čeho. Zdravím!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vafky
- Vafky Gomat 461 - jak zapnout?
- Jak regulovat plamen u vafky
- Jak ovládat staré vafky?
- Zapalovač - vafky Gamat 461
- Vafky jen slabě hřejí, nesálají - proč?
- Jak zapnout vafky
- vafky-zlepšeni výkonu topeni
- Vafky - ovládání teploty
- Vafky nedržia plamen, zhasínajú
- Vafky nebo jiné topení
- Vafky - vypnutí trvalého plamene
- Jsou vafky opravdu tak spatne/nebezbecne?
- Plynové topidlo - Vafky 2,4 kW
- Jaké gamaty - vafky zvolit?
- Vafky - jak větrat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]