Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval jsem nalepit mozaiku do oblouku na sprcháč a použít lepidlo bylo problematické, lezlo mi to spárama ven, odkud už bych to nedostal, tak jsem to přilepil rovnou na barevnou spárovací hmotu, do které jsem přidal Duvilax, je to na výšku jen 15 cm, co myslíte, bude mi to na té spárovačce držet? Snad ano, dřív se obkladačky lepily na štuk a všechno možné a drželo to taky.
Trošku jsi pomýlený -nelepili se jen na štuk ale na štuk větším množstvím cementu!na obyč pozinkový kbelík (10l) jsme dávali velkou fanku cemetu!Na spárovacíhmotě? no je to otázka -může to vydřžet díky duvilaxu ale nemusí,spárovací hmoty nejsou na toto určeny a asi nemají takové vlastnosti jako lepidla!
Ta spárovací hmota taky obsahuje trochu cementu, podobně jako štuk. No uvidíme, sám jsem na to zvědav, na větší plochu bych si to netroufl, ale je to oblouk jen cca 15x150 cm.
Spíš mě straší ty hydrofobní přísady v té spárovačce, ona je taková hrubá a drolivá po zaschnutí, jinak je to klasickej Fugenbunt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.