Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o pomoc při vyplnění díry v podlaze paneláku. Můj problém je, že mám odebranou vrchní vrstvu betonu podlahy až na panel a potřeboval bych to zarovnat. Rozměry jsou cca 75cm x 60 cm a hloubka 5cm. Co bych měl použít aby to dobře chytlo, bylo pevné (bude na to položeno lino) a hlavně aby to neprosáklo do nižšího patra?
Děkuji
Stačí jen před betonáží vykropit /stávající beton-panel,NE SEBE! / vodou a pak normální hrubý potěr ze staviv-jednota Raab,Izomat ... nebo Baumax, Obi ...Penetrace není třeba jen pokud lze zamést prach!
Z jedné vody načisto.Tda-li koupíte potěr od Cemix,nebo Weber či já nevím od koho je jedno!Jediné co dp ,spíše jemný potěr
Pánové, děkuij za rady. Ještě bych se chtěl pozeptat, hloubka díry u jednoho kraje má až 9cm. Mám první vrstvou vyrovnat na stejnou výšku a druhou vrstvou dorovnat, nebo to mohu zaplnit najednou?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.