Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lino-plovoučka-dlažba v kuchyni?

Od: kytka39 odpovědí: 13 změna:

dobrý den, jakou podlahu je nejlepší mít v kuchyni? lino, plovoučku nebo dlažbu..?

máme kuchyni a jídelnu vedle sebe...žádné dveře nejsou...do jídelny chci udělat plovoučku..ale nejsem si jistý s podlahou v kuchyni!. pokud do ní dam plovoučku..nebudu toho později litovat?

Líbí se mi ucelené místnosti...ale nehci to za kazdou cenu. děkuji za vaše názory. Děkuji P.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Dobrý den, osobně mám v kuchyni dlažbu, v jídelně dřevěnou 3 vrstvou. Mezi podlahami přechodovou lištu.

hodnocení

0x
Pokud něco vyleješ, což v kuchyni přímo láká, tak plovoučka se zkroutí a můžeš ji vyhodit.

ixyjeja2u
hodnocení

0x

Plovoucí podlaha a lino je hrůza. Takže dlažbu.

Mám jí všude a neměnil bych. (měl jsem dříve i plovoučku a lino)

hodnocení

0x
Ja preferuju lino
Dlažba tvrdá studená sem zvyklej chodit bos a z dlažby akotát bolej nohy
Plovoučka mi dom nesmí ani omylem v kuchyni je to za trest

albatros498022*
hodnocení

0x

Kuchyně? Jednoznačně dlažba.

hodnocení

0x

Dlažba sice vypadá moc dobře, ale když na ni spadne nějaký kus nádobí, kachle praskne a co pak? Navíc, je hodně strudená. A časem, ať děláte co děláte, spáry zajdou. Zašlé spáry a praskliny? To je na grc. Dobré, kvalitní PVC je řešením. Říká se tomu všemu lino, ale není lino jako lino. Kvalitní, vysoké, těžké, které dobře lehne, to je v kuchyni to nejlepší. *palec*

sebod*

Babčo. A nejen v kuchyni. Já bych lino dala jak do kuchyně, tak do obyváku. Stejná podlaha bude vypadat lépe. A jak píšeš, lina jsou dnes nádherná. To není taková ta "hmota" jako kdysi ;)

tc
hodnocení

0x

už 20 let mám v kuchyni korek a nic jinýho bych nechtěl.

hodnocení

0x
My máme zátěžové pvc s takovým drsným povrchem. Neklouže, je to teplé, odolné, vypadá, jak dřevěná podlaha z prken.

hodnocení

0x

Nejlepší je Kytičko to co Vám bude vyhovovat!

osobně-ložnice a pokoj syna-staré"komunistické lino" (až na šílený,na dnešní dobu,vzor a barvu je stále v dobrém stavu ,byť kolaudace proběhla někdy na přelomu 68-69! ) ,pokoj -plovoucí a zbytek bytu -dlažba. dnes bych již dlažbu nechal max-WC,koupelna a chodba,a zbytek kvalitní lino,žádná plovoucí,žádná dlažba!

pegynka1*
hodnocení

0x

Dobrý den. já jsem měla v kuchyni parkety a byla to hrúza, na pohled úžasné, ale dvakrát jsme je museli vyměnit, jednou praskla hadice na vodu k baterii do dřezu a podruhé kapal průtokový ohřívač pod dřezem, navíc se strašně vyšlapával lak, volili jsme nakonec dlažbu, je to sice studené oproti parketám, ale už je pokoj, Tak hodně štěstí při výběru. J.

renca*
hodnocení

0x

V kuchyni bych volila jenom dlažbu. Co se týče technických vlastností a údržby, tak keramická dlažba nemá konkurenci. My máme miminko a ve studiu, kde jsme kupovali obklady a dlažby nám poradili dokonce dlažbu s antibakteriálním povrchem, co si myslím, že je do kuchyně ideální. Mohu jen vřele doporučit firmu MAAG CZ (www.maag-czech.cz), se kterou mám moc dobré zkušenosti. :)

hodnocení

0x

Můžete se rozhodnout třeba pro Marmoleum, přírodní krytinu; dodává se buď v pásech různých šířek, tak třeba čtverce nebo i skládaná jako plovoučka (třeba do jídelny). Podívejte se na popis, vzorníky i foto hotových podlah. Mladí taky vybírali mezi dlažbou a jinými krytinami, nakonec zvítězila krytina od firmy Forbo...podlaha v kuchyni s teplovodním podlahovým topením, krytina Marmoleum...jako pod každé lino je třeba srovnat podklad, nejlépe samonivelační stěrkou, nechat pořádně vyschnout a pak nalepit, celé nejlépe firmou... je to se zárukou...odkaz na krytinu, marmoleumlinoleum.cz/... dále si můžete dát do vyhledávače slovo "marmoleum", je tam hodně informací...mohu porovnat, vedle je plocha s dlažbou (a taky s podlahovkou); mnohem lepší pocit je na linu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]