Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit,jaké je podle vás nejvhodnější řešení odpadu sprchvého boxu. Děláme rekonstrukci koupleny ve starším baráku a podlaha v ní je na dřevěných trámech,na těch jsou desky,pak škvára a na ní asi 5 cm beton. Původně jsem měl v plánu zděný sprchový kout,ale vzhledem k tomu,že podlaha při chůzi nepůsobí zrovna nejstabilněji,tak mám obavu,aby časem nedošlo k popraskání a zatékaní v rozích koutu.Proto jsem se rozhodl pro sprchvý box a teď nevím,jak je lepší vařešit odpad. V rohu,kde bude box umístěn je betón z části vysekaný,takže je možnost udělat odpad v podlaze,ale taky ho vyvést ze zdi těsně nad podlahou,jako jsem to našel v návodu na montáž vaničky.Pokud bych dělal nějaký kanálek do podlahy,tak jaký je podle vás vhodný (aby zároveň fungoval jako sifón) a případně,jak do něj napojit odpad z vaničky,jestli použít dodávanou flexi hadici nebo to jde nějak napojit trubkama?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.