Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte jakou barvu zvolit na borduru, pokud je stěna vymalována v šampaňské barvě. Líbila by se mi rubínová, ale nejsem si jistá, zda by to bylo OK. Děkuji za odpověď. Jana
Já si myslím, že jakoukoliv. Jen musí být tlumená.Rubínová by byla agresivní. Možná i tón v tónu. O pár odstínů sytější než ta šampaň. Ale v podstatě bordura trochu opticky sníží strop. A bude-li v tmavé, strop spadne hodně a a bordura bude kralovat celému pokoji. Nic jiného nepřitáhne první pohled, jen bordura.
V zásadě bordura musí ladit nejen s barvou zdi, ale dalšími barvami v interieru - vzhledem k tomu, že bordury jsou barevné a je jich opravdu velká škála, tak bych se poohlédla po takové, kde by se vyskytovala jak světlá barva příbuzná zdi, tak barva doplňků v interiéru /koberec, polštářky... S bordurami mám zkušeností, nejlepší jsou samolepicí... Přeji šťastnou ruku při výběru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.