Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás všechny
Prosím Vás o dobrý eshop,kde prodávají kvalitní polštáře.Především kvůli krční páteři.Nechci pouze odkazy bez osvědčení.
Moc děkuji !
Wamp, já jsem si právě kvůli problémům s krční páteří, respektive se ztuhlými šíjovými svaly, (hodiny u PC prostě udělají své...) pořídila pohankový polštářek od české firmy Omezil mi migrény. Ale není to klasický polštář, je malý, takže ho mám doma ještě na normálním nízkém polštáři velkém. Polštářek je vyplněný pohankovými slupkami, hlava si v něm udělá takový důlek a oporu pro krční páteř. Já jsem s ním spokojená. A nestál ani moc korun.
Wamp. Měla jsem od té stejné firmy ještě i jiné zdravotní polštáře, ale ten s pohankovými slupkami se mi zdá nejlepší.
Eulálinko,moc děkuji za tip.Ta stránka je dobrá.Asi těch polštářů koupím více.Konečně český web
Pohankové slupky beru v potaz
Polštář má obal, který jde prát... No a pohankové slupky uvnitř neperu, vzhledem k ceně polštářku si časem koupím nový. Akorát upozorňuji, že ten polštářek není měkkoučký a v noci šustí. Je takový zvláštní. Ale už bych jiný nechtěla. Moc mi pomohl proti migréně a ztuhlým šíjovým svalům.
eulalie děkují...já ten polštářek mám je i s povlákem, dostala jsem ho od syna před pár léty, má rozměr 40 cm krát 38 cm ale zdal se mi malý a tak jsem ho uložila k nepotřebným věcem.Jsem moc ráda za ty informace o něm,spím na zdravotním polštáři a tak ten pohánkový hned vyzkouším.
Zdravím,polštářek z pohanky mám už řadu let a nemohu si ho vynachválit. Právě když jsem chodila na rehábko s krční páteří,tak mi ho prodala reh. sestra,která je doma šila. Akorát ten můj je prošitý do třech dílů a podél jedné strany do válečku,aby byla opora krku co nejlepší. Nechala jsem si na něj ušít 4 povlaky z velkého povlečení a střídám. Myslím,že tehdy asi před 15 lety jsem za něj dala okolo 500 korun,ale nelituji. JISKRA
Dobrý den,wampe,mám sestru s potížemi s krční páteří.Roky spala na polštáří buď s peřím nebo dutinkami...V Praze/nevím odkud jste/ jsem jí v IKEI koupila zdr.polštář ,bez kterého se teď neobejde a vozí ho dokonce i na dovolenou.Pokud se pro něj rozhodnete,doporučuji pečlivě vybírat tvrdost - lepší je měkký a na obou koncích tvarovaný -na 1.str.větší průměr oproti 2.str,polštáře.Tyto ,hrbolky, na koncích Vám zaplní prohlubeň mezi lebeční částí a rameny.I v noci není problém ,se převalovat,přitom hlava se drží v poloze vhodné pro krční páteř.Nejprve vyzkoušejte menší ,hrbolek, a uvidíte zda se rozhodnete pro ten větší.Kupte si měkkou paměťovou pěnu,nebojte se,že otlaky z Vaší hlavy budou zůstávat přes den atd. - jen si vytvarujete ten správný tvar pro udržení krční páteře ve vhodné poloze.Nedoporučuji Vám nákup polštáře vlněného nebo ,zahřívacího, - není vhodné v noci zahřívat si hlavu./pokud neléčíte např.migrénu a teplo Vám prospívá apod./Polštáře z IKEI mají potah bavlněnou streč,pratelný na 40st.-rychleschnoucí.Jinak samotný polštář se nesmí prát,poškodila by se funkce a navíc by těžko pouštěl vodu.Cena cca 280kč. /Buďte opatrný při nákupu zdr.polštářů z jiných obchodů - známý si koupil polštář napodobující ten z IKEI a vyhodil to./Nepíšete kolik Vám je let,máte-li i další zdr.potíže např.nesnesitelné kruté bolesti hlavy,zvracení apod.-to by musel řešit lékař./
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.