Nejste přihlášen/a.
Je na to nástroj? Už jsem to, tuším, kdysi řešil a nevím, jak to dopadlo a jestli je to vůbec šroub...
Je na to údajně nějakej elektrikářskej šroubovák.
Já sem to řešil tak že sem plochej šroubovák upnul do svěráku a uprostřed sem vypiloval drážku.
Kupte obyčejnej šroubovák v Tescu, Kauflandu nebo podobným nákupním centru za 15-20 Kč. Ty co tam prodávají jsou měký tudíž se na pilování drážky perfektně hodí.
Tohle řešení mě taky napadlo, jen mám obavu, abych sehnal vhodný polotovar (ani tvrdý, ani bláto), dneska je to sázka do loterie. Uvidíme, jestli dá někdo odkaz na správný nástroj a nebo se bude bastlit...
Tak nakonec opravdu došlo na bastlení. Bit jsem nesehnal a i kdyby, tak ta do který je šroub zapuštěnej je tak úzká a hluboká, že by mi byl k ničemu. Šroubovák z pozůstalosti se nedal (Narex), tak to odnesla stará fáztužka.
Pěkná sadička. Asi budu muset rozšířit vybavení .
Díky za postrčení. Kdyby to někdo hledal, jmenuje se to Spanner
Sada je pěkná věc, problém ale je, když je šroub více zapuštěný v díře. Proto se mi zdá nejjednodušší řešení od @luise.
Ahoj Krtku.
Už zase perlíš. To si ten šroubek, co může být tak maximálně trojka(3) možná i menší odvrtá? Maximálně sejme tu jeho hlavu a zustane tam malý kolíček. A to v tom lepším případě. Spíš se mu podaří zmordovat i oba ty plasty tý rukojeti. To ten zbytek pak nemusí vzít ani kombinačkama. Kdyby to byla věc rovnou na vyhození,tak to pak snad jo. Ale takhle? Už tu bylo poraděno dobře. Tohle nebyla moc dobrá rada.
Jedná se typ hlavy šroubu Philips a na povolování těcchto a podobných šroubů se používají tzb sady na bezpečnstní šrouby, které jsou navrhovány nahoře v dobrém železářství se dá sehnat velká cca 200 kusová, která obsahuje bity na veškěré bezpečnostní šrouby a dá se sehnat i za slušnou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.