Nejste přihlášen/a.
Přeji všem příjemný oběd.
Mám možná trochu hloupou otázku, potřebuji do stěny v paneláku navrtat pětku hmoždinku (5x50/25). Slyšem jsem, že příčky v paneláku jsou tenké, jde o příčku mezi dvouma pokoji. Nemusím mít obavu, že se provrtám skr? Celkově by mě zajímalo jak je tlustá, jako cihla? tenčí, širší?
Ahoj, sílu panelu poznáš podle futer dveří, hloubku vrtu si určíš přiložením hmoždinky k vrtáku, tam si namotej třeba kousek izolačky a můžeš pracovat.
Dame-ano poznáš ale jak to poznáš ve zdi kde nejsou okna ,dveře,porostě stěna sousedíci s vedlejším bytem?
Tazteli asi takto vnitřní některé příčky (např.komory kde jsou jsou asi 6cm ty jsou spíš orientovány nemusí bý pravidlo!) rovnoběžně s obvodovými zdmi, a další,většinou napoříč jsou nosné a tudíž cca15cm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.