Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, existuje dnes nějaký látkový univerzální sáček do vysavače, abych pořád nemusela kupovat ty papírové? Děkuji za odpověď.
Existují.
Viz odkaz : e-sacky.cz/...
Ještě dodám,vysavače na pytlíky jsou opravdu k ničemu.Kupte si vodní
pochybuji, že by existoval univerzální...já jsem všechny vysavače, které jsem kdy měla, přímo nenáviděla a přešla jsem na papírové sáčky. Při vyprazdňování látkového sáčku jsem vždy byla uprášená já i celé moje okolí, mnohem raději vyměním bez problémů papírové, jsem čistá a nikde nenapráším /no, možná jsem na to šla nešikovně, což je také možné/
Univerzální sáček do vysavače má být co?
Každý výrobce předepisuje ke svému vysavači vhodný sáček na zachycení nečistot.
Myslím si že žádný univerzální není, protože není možno ho napasovat na mnoho druhů různých vysavačů.
A i kdyby existoval univerzální sáček. To si myslíš, že z něj vysypeš nečistoty a sáček bude fungovat dále?
Já teda sáček do vysavače vždycky vyhodím současně s jeho obsahem. Když vysaju něco cenného, tak to pak musím sáček zničit a tu věc najít v hromadě nečistot. Ale že bych zkoušel vyčistit naplněný sáček a použít ho podruhé, tak to raději ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.