Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Látkový sáček do vysavače

Od: dajka® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, existuje dnes nějaký látkový univerzální sáček do vysavače, abych pořád nemusela kupovat ty papírové? Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Univerzální sáček na všechny vysavače neexistuje. Každá značka, každý typ vyžaduje jiné upevnění a jiné utěsnění. Doba starých luxů je pryč. Tam pytlík fungoval i jako těsnění mezi skeletem vysavače, ve kterém byl motor a sací hadicí. Také na něho vzpomínám s láskou.

hodnocení

0x

Existují.

Viz odkaz : e-sacky.cz/...

sacky-filtry.cz/...

doplněno 03.07.16 12:39:

Ještě dodám,vysavače na pytlíky jsou opravdu k ničemu.Kupte si vodní ;)

hodnocení

0x

pochybuji, že by existoval univerzální...já jsem všechny vysavače, které jsem kdy měla, přímo nenáviděla a přešla jsem na papírové sáčky. Při vyprazdňování látkového sáčku jsem vždy byla uprášená já i celé moje okolí, mnohem raději vyměním bez problémů papírové, jsem čistá a nikde nenapráším /no, možná jsem na to šla nešikovně, což je také možné/*smich*

hodnocení

0x

Univerzální sáček do vysavače má být co?

Každý výrobce předepisuje ke svému vysavači vhodný sáček na zachycení nečistot.

Myslím si že žádný univerzální není, protože není možno ho napasovat na mnoho druhů různých vysavačů.

A i kdyby existoval univerzální sáček. To si myslíš, že z něj vysypeš nečistoty a sáček bude fungovat dále?

Já teda sáček do vysavače vždycky vyhodím současně s jeho obsahem. Když vysaju něco cenného, tak to pak musím sáček zničit a tu věc najít v hromadě nečistot. Ale že bych zkoušel vyčistit naplněný sáček a použít ho podruhé, tak to raději ne.

hodnocení

0x
Pokud myslíte pernamentní, tak na většinu vysavačů se dá sehnat. Pro milovníky roztočů a prachu ideální věc. Ty bazmeky totiž zachytí jen hrubou nečistotu a zbytek máte zpátky ve vzduchu. Přestaňte špekulovat kvůli pár korunám ročně a dopřejte si pořádný jednorázový sáček(ideál netkaná textilie).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]