Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Zjistila jsem, že jedno kolečko na cestovním kufříku je hodně opotřebované na povrchu - už se ukazuje nějaká spodní jakoby síť a navíc se celá oska s kolečkem dost pohybuje do stran a brousí o okolní plast.
Neví někdo o opravně v Prostějově a okolí, nebo v Olomouci, Uherském Brodě a okolí nebo Uherském Hradišti (mohla by zaúřadovat sestra)? Nebo aspoň kolik zhruba taková oprava obnáší? Aby oprava nebyla dražší než nový kufr.
Vyměnit by se musely asi obě kolečka, to druhé není taky nic moc.
Díky a přeji stálé zdraví a příjemné léto.
Mám podobný kufr a když jsem viděl ta kolečka, ptal jsem se mailem u prodejce (velký řetězec), jestli se dají koupit náhradní, abych byl připraven až se rozsypou. Bylo mě řečeno, že to je z Číny a náhradní díly se nedodávají. Prostě kufr za tisícovku je spotřební zboží, které se při opotřebení zahodí. Když jsem ho kupoval, tak nějak jsem s tím počítal, protože je jasné, když vidím malá plastová kolečka, že to nic nevydrží, ale zkusil jsem to, odpověď jsem dostal...jinými slovy - tisícovka nejsou žédné peníze.
Ještě malé doplnění, ten systém uchycení koleček vlastně ani opravu neumožňuje. Po bližším zkoumání jsem zjistil, že to je nerozebiratelné.
Spravit jde vše, i ten Váš kufr by určitě šel.
TADY zakoupíte sadu koleček a pak jen šikovně nahradíte.
Pošlete prosím fotku kufru s rozbitými kolečky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.