Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik zaplatit?

Od: kejmilos® odpovědí: 5 změna:

Zdravím,prosím o radu kolik mám asi zaplatit?Přítel od mojí máti mi pomáhal z rekonstrukcí kuchyně,jedná se o zednické práce(oškábání starých omítek,výspravka hrubé omíitky a vypucování nové omítky)asi 60m2.

Když došlo na řeč o penězích za práci,tak mi řekl,že to mam nechat být,chápu je to v rámci rodiny,ale nechci mu být dlužen,protože odvedl naprosto perfektní práci a chci mu to prostě zaplatit ...:)

Ale nevím kolik?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

4x
Asi to je hloupé, ale já takhle poslal příbuzného na dovolenou. Prostě pořád opakoval, že nic nechce a že mu to časem vrátím. Domluvil jsem se s jeho ženou a jeli v létě na týdenní pobyt.
Kdybych měl dát peníze, 100-120 Kč/hodina, jak píše Robin, je akorát.

uska*
hodnocení

4x

Opravdu neplaťe penězmi, já to taky chtěla řešit také a nakonec jsme si peníze posílali z účtu na účet a málen došlo k hádce. Dotyčný se cítil jako cizí, že mezi nás nepatří atd. Nevím, kolik chcete investovat do skoro příbuzného, vymyslete nějakou akci, která zaujme i máti. Je to třeba poukaz do přepychové restaurace až po dovolenou. Dárek nemusí odpovídat udělané práci, je to jen pozornost.

robin1*
hodnocení

3x
Můj názor 1000 korun na den? Není to přemrštěné, ani málo, takže to neurazí...

dam®
hodnocení

1x

Zdravím, dle mého, zaplatit materiál a pokud zatvrzele odmítá hotovost, tak pozvat na večeři, nebo gril, apod. Vězte, že se ten chlap nadřel.

hodnocení

Ok díky všem,mám celkem jasno,pěkný víkend...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]