Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nemáte někdo nějaké zkušenosti se zděnou vanou, např.: jaké se dávají vrsty, jaký odpad, údržba či jiné postřehy.
Přemýšlím o zděné vaně z mozaiky z důvodu, že si jí budu moc udělat na míru a také, že se vyhnu nevzhledným lištám okolo vany...
Díky
Tomáš
Hejkale, dokonalá odpověď Jen ještě mi to nedá, dodám: Zrelaxovaná z úžasné koupele, v hlubokém předklonu, drbu spáry, koutky a rožky dřív, než zaschnou!
Wooow děkuji za dlouhou vyčerpávají odpověď .
1.S tím teplem bychom asi problém neměli, budem dělat tepelné čerpadlo s větší akumulační nádrží, takže tohle by mě asi netrápilo
2.V tomto bodu máte pravdu, naprosto souhlasím
3.V plánu jsem měl udělat vanu různě tvarovanou, právě pro tebe, aby se tam dobře leželo a nemuselo být napuštěno tolik vody rozhodně jsem nechtěl hranatou kostku
4.Toho se bojím asi nejvíce, jelikož jsem viděl u hodně známých, jak se jim mozaika okolo vany odlupuje a tady by to bylo zatížené o dost více.
6. Přesně takto nějak jsem to plánoval
8.Kdybybych dal kachičky, tak zase neudělám zakulacení
Na zadní kolečka myslím , je mi 23 a rekonstruujeme dům a sprchu s bezbariérovým přístupem děláme ve spodním patře, v horním patře děláme koupelnu s vanou + ještě sprchový kout vedle ložnice a vchod jen z ložnice.
Po přemýšlení jsem rozhodnut spíše pro normální akrylátovou vanu, protože jsem si toho naložil tolik, že se dělat ještě s vanou, tak bych toho měl dost, ale na druhou stranu udělat vanu můžu udělat třeba za čas a vynechat úplně kachličky, mozaiku udělat vanu hladkou z nějakého pohledového betonu nebo z něčeho takového jako je na obrázku, ale rozhodně kulatou, ne takovou hranatou vázu
Mozaiku dovnitř vany? Vždyť by se na tom nedalo ani pohodlně a dlouho ležet. Tuto variantu bych okamžitě zavrhla. Ve vaně se pěkně opřu a relaxuji, když už budu potřebovat.
Babkazov za .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.