Nejste přihlášen/a.
V blízkosti sousedova plotu (asi metr) jsem kdysi zasadia květiny. Postupem času se rozrostly a nyní květy, někdy i listy zasahují do sousedova plotu (max. 10cm). Podotýkám, že pivoňky jsou svázané a jedná se přibližně o tři rostliny.Sousedovi to vadí a požaduje abych rostliny ořezala, případně odstranila. Pro klid to určitě udělám, ale zajímalo by mne do jaké míry jsou i takovéto "maličkosti" ošetřeny v zákoně.
Já si jen myslím, že je to hodně smutné, když lidé řeší takové krávoviny. Přesahující kytky v plotě!
To musí za plotem žít strašně opuštěný a malicherný člověk, když mu vadí tohle! Vyhovět a zdaleka se mu vyhnout!
mám dojem, že vše musí být 60 cm od plotu souseda, jednou jsem to četla, máme podobný problém s nasimi tůjemi, strašne zmohutneli s jsdou až u plotu, soused není rád,,,,,,,,
Nevím co má za plot, ale to není zas tak malicherné, pokud to je ve větším rozsahu. Kdo má či měl někdy plot, pletivo pozink i tyčkový, tak ví co to dokáže udělat s plotem za pár roků pokud to je neustále ve vlhku a mokru. Zanesený plot nedokáže vyschnout v chladnějším počasí ani za několik dní. Volný plot po dešti oschne za pár minut a zanesený nemusí do dalšího deště vyschnout vůbec. Taky bych se ozval, pokud by to bylo ve větší míře, ale ne dvě tři kytky. Jak píši na začátku, nevím jaký má plot, ale pokud výše zmiňovaný, tak se sousedovi vůbec nedivím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.