Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dovoluji si Vás poprosit o radu, doporučení výrobce, prodejce čajové keramiky, uvítal bych českého výrobce, který vyrábí originály, nebo malosériové sady. Děkuji za rady a tipy, zdravím Uki.
Tak tohle hledej opravdu osobně. Já jsem před par lety koupil úžasnou záležitost od pana Šeráka, který tvoří (možná tvořil, nevím) v malých sériích... Obdaroval jsem tím dílkem několik lidí, koupil jsem celou sérii (5), a opravdu jsem potěšil. Koupil jsem to na Letné v Praze, kousek nad kostelem Sv. Antonína, naproti Belvederu...
Zdravím Uki hnedka zrána! Protože moje bývalá sousedka amatérsky tvoří různé ozdobičky a inzeruje na www.fler.cz . musím sledovat její tvorbu a dávat "kamarádské posudky". Jsou tam i keramické dílny - tak na to koukni. Třeba si tam něco hezkého vybereš. Hezký den! Lidka Tak např. zde: fler.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.