Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedoleha lednicka

Od: tesneni odpovědí: 6 změna:
Dobry den...vsimla jsem si,ze posledni dobou spatne dolehaji dvere od vestavene lednicky,a veci uvnitr byly spatne nachlazene.musim ji vzdy protlacit dlani...je to treba tesnenim.?lednicku mam pres 10 let...poradite co s tim? dekuji
Nedoleha lednicka

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Nejdříve pořádně jarem vydrbkejte těsnění na dveřích i na ledničce, vytřete do sucha, dělám to běžně. Pak nezatěžujte ničím poličky na dveřích a vyzkoušejte, zda se problém odstranil.

hodnocení

0x

Vypadá to na těsnění, zkuste nškde kontaktovat tzv. hodinového manžela, ten se na to podívá.

hodnocení

0x

mě se třeba todle stalo když sem do dveří lednice narval těžký věci-lahve s coca colou

tesneni
hodnocení

ja jsem prave koukala jestli tam neco nevadi a myslim,ze ne. taky zase naopak nekdy se to jakoby vice pricucne a pri otvirani musim vice potahnout...tak me napadlo jestli se nejak neosetruje tesneni apod...

hodnocení

0x

Najprv skontrolovať dvere,či idú presne.Stáva sa,že pánty sa vyderú,kde sa nastavujú dvere a idú potom do kriva.Ak idú presne,tak potom to tesnenie.

skrap*
hodnocení

0x

Dobré je podívat se zda stojí na rovině a patřičně vyvážená na křivé podlaze se navalená lednice i když poměrně málo ale přeci jen kroutí a dveře netěsní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]