Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace povrchu betonové podlahy

Od: petezn odpovědí: 4 změna:

mám ve sklepě a kotelně pouze beton, který se už v určitých "trasách" vyšlapal a vymetl - možná až 2cm. Potřeboval bych poradit, jakým materiálem tuto podlahu vyrovnat, aby byla dostatečně pevná a nedrolila se. Přitom ale nechci dávat velkou vrstvu, aby mi nevznikl schod při přechodu z vedlejší místnosti, kde je povrch vpořádku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

napenetrujte to, pak to natrete mustkem a udelejte nivelacku a nechte ji vyzrat

petezn
hodnocení

pls, nemůžete mi doporučit i konkrétní výrobky? díky

ladislavtikal*
hodnocení

0x

sterky jsou ruznych vyrobcu nevim jestli mate u vas tavebniny ale maji je treba i v obi ale drazsi a tam muzou mit od jine firmy ale vetsinou je to na jedno kopyto jsou stejny slozeni akorat musite to pod to napenetrovat a jetse lepsi je natrit mustkem ve stavebnonach reknete ze chcete na vetsi opravu a tudis hrubsi zrnitost aby to bylo na vetsi diry jak pisete

hodnocení

0x

vyluxovat, nepenetrovat a rozlít samonivelačku jakou koupíte u Vás ve stavebninách. Nikdo neprodává nefunkční nivelaci!

Určitě budou mít alespoň tři druhy, tak Vám poradí.

Firma www.basf-sh.cz NC Prince color 510, NC 515

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]