Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sítě do oken - mezery

Od: svigo odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

nechal jsem si od jedné firmy vyrobit sítě do oken, přišli, změřili dodali.

Všimnu jsem si, že když otevřu okno je na každé straně zevnitř vlevo i vpravo cca 5mm mezera, zvenku to překrývá plastový ráměček, takže by se tam snad nemělo nic dostat, viz fotka, mezery z vnitřní strany nejdou z fotky pořádně vidět.

Chtěl bych se zeptat, dělají se ty rámečky do oken z vnitřní strany menší cca o 5mm na každé straně? Mám to u dvou sítí co jsem si objednal.

Děkuji

Sítě do oken - mezery
Sítě do oken - mezery #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Typů sítí je veliké množství. Neřešte to, dokud vám hmyz do okna nevleze. Pak reklamujte! Také nesmíte zapomínat, že je potřeba sítě jednou za čas strčit do vany, pod sprchu a kartáčkem nebo houbou s nějakým universalem, vydrbat. Je neuvěřitelné, co z toho, po několika dnech užívání, teče. *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]