Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme polovinu dvojdomku (patrový),ta naše část už je v takovém stavu,že je lepší ji zbourat a postavit novou.Otázka zní,zda novostavba musí být víceméně kopií původní stavby,nebo může být třeba jen přízemní a s větším půdorysem.V podstatě mi jde o to,abych si nenechal vypracovat projekt za dost peněz a na stavebním úřadě mi to pak zatrhli a já musel nechat udělat další pokus.Asi toho chci moc,ale neexistuje nějaká internetová aplikace (simulace),aby člověk alespoň orientačně věděl,co je možné?
Díky a hezký den
Co je a není možné v dané lokalitě, Vám jistě rádi řeknou na místně příslušném stavebním úřadu.
Nikdo z náse nemůže vědět jaké máte pro Vaši obec územní plány...a co je a není možné povolit.
Za optání na SÚ se nic neplatí.
A mimochodem...slušný projektant byc Vám ani neměl nakreslit projekt podle Vašeho přání, pokud si sám nebude jistý že ho lze v dané lokalitě zrealizovat. Takže i projektant by se zeptal na SÚ dříve než začne kreslit (v tomto konkrétním případě zcela určitě).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.