Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojler Tatramat

Od: adeladee* odpovědí: 7 změna:
obry den,
Prosim o radu mam bojler Tatramat tusim 160L do predvcerejska fungoval normalne. Od te doby se nezapnul a mame studenou vodu. Kontrolovala jsem na elektromeru nocni proud a ten dnes rano bezel. Kontrolka jistice ve zdi sviti, bojler je zespodu horky a bubla v nem ( jako kdyz se nahriva voda ) ale voda je stale studena, kontrolka na ohrev tez nesviti. Nemohl by mi nekdo pomoct co s tim?
Dekuji Hadravova

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuji zkontrolovat napětí na přívodních svorkách bojleru, proměřit funkci nastavitelného termostatu, havarijního termostatu a topného tělesa (tělěs, pokud jsou tam dvě). Budete na to potřebovat elektrikáře, sama to nezvládnete, je to práce pro znalého...a elektřina taky to kope...a nejen to

doplněno 22.06.16 07:46:

Jak jsem psal, tak elektrikáře...případně servis, který dělá ohřívače vody i po el. stránce...

adeladee*
hodnocení

Dekuji moc. A mam volat instalatera nebo elektrikare?

hodnocení

0x

Pokud v bojleru při zapnutí bublá a přesto nehřeje, typoval bych na poškozené topné těleso (prorezavělé).

Abych se přiznal, jestli volat elektrikáře, nebo instalatéra nevím. Umět by to mohli oba. Každopádně to bude umět technik z nějaké firmy, opravující bojlery Na Netu jich najdete spoustu, (např. Kovoslužba)

adeladee*
hodnocení

Dekuji , otevrela jsem spodni cast bojleru a vyteklo na me asi 2 litry vody :D uz jsem sehnala firmu ale nejak nemaji cas jsem zvedava jak dlouho budu bez vody. To se neda vydrzet. Jinak dekuji za info.

hodnocení

0x
Pokud voda kape z pláště bojleru, budete si muset koupit nový bojler, to vám nikdo nespraví, ani se to nevyplatí.
adeladee*
hodnocení

Uz jsem to radsi udelala. Bylo to tim.
Dekuji za radu
marekvoracek

Takže výměna? Pokud sem ještě kouknete, můžete prozradit, jak byl bojler starý? Jen pro představu, zda odešel brzy nebo už měl nárok. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]