Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schodová lišta

Od: macek71® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chystám se nějak obložit schody.Už jserm to tu psal,chtěl jsem Topstep,ale nacenila to firma na skoro 90000 kč To je pro mne moc.

Dnes jsem našel tohlke : kutilstvi.cz/...

Mám 21 schodů,takže to je taky docela ranec.Neví někdo o něčem levnějším,popřípadě,neprodávájí to v Polsku? Nemůžu nic najít.Nenapadá mne ,jak udělat hranu schdu,aby to nevypadalo hnusně.Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak pokud by Vám stačila "méně sofistikovaná"varianta, tak tohle stojí polovinu a splní stejnou funkci

eshop.stavebniny-janik.cz/...

doplněno 21.06.16 20:38:

tak pak ještě tohle:

au-mex.cz/...

hodnocení

Jj,tohle vím.Jsem z Ostravy,takže u Janíka jsem byl.Ale jsou to 90 cm a já mám schody 125.A dělat to ze dvou kusů,nevím ,ten spoj bude viďet a cenově jsem na cca skoro 500 kč

hodnocení

0x

Zkuste se podívat tady, mají profily i délky 250cm, na dva schody a do Polska to nemáte daleko... možná některý vyberete glazmet.pl/... Castorama, Merlin Leroy - Polski Cieszyn, Bielsko?, Žory... váš profil, ale nevím cenu, délky i 2,5m cezar.eu/... snad se dá najít...čím chcete obkládat? A tady u bratří Slováků mimainterier.sk/...

doplněno 21.06.16 20:52:

okentes.cz/... V délkách 100 a 270 cm, cena přijatelná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]