Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystám se nějak obložit schody.Už jserm to tu psal,chtěl jsem Topstep,ale nacenila to firma na skoro 90000 kč To je pro mne moc.
Dnes jsem našel tohlke : kutilstvi.cz/...
Mám 21 schodů,takže to je taky docela ranec.Neví někdo o něčem levnějším,popřípadě,neprodávájí to v Polsku? Nemůžu nic najít.Nenapadá mne ,jak udělat hranu schdu,aby to nevypadalo hnusně.Děkuji
tak pokud by Vám stačila "méně sofistikovaná"varianta, tak tohle stojí polovinu a splní stejnou funkci
tak pak ještě tohle:
Zkuste se podívat tady, mají profily i délky 250cm, na dva schody a do Polska to nemáte daleko... možná některý vyberete glazmet.pl/... Castorama, Merlin Leroy - Polski Cieszyn, Bielsko?, Žory... váš profil, ale nevím cenu, délky i 2,5m cezar.eu/... snad se dá najít...čím chcete obkládat? A tady u bratří Slováků mimainterier.sk/...
okentes.cz/... V délkách 100 a 270 cm, cena přijatelná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.