Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TYP /velikost vozíku samonostná nesená brána

Od: tom* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den rádcové ,

po půl roce používání samonosné posuvné brány jsem zjistil že mám málo vozíků .

Uměli by jste mi prosím poradit jaký vozík dokoupit když mám tento C profil? - viz foto příloha .

Děkuji za pomoc .

Tomáš

TYP /velikost vozíku samonostná nesená brána
TYP /velikost vozíku samonostná nesená brána #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak "málo"vozíků, méně než dva? Kolik koleček mají současné vozíky? Jak je brána těžká, dlouhá?

doplněno 20.06.16 16:37:

Podíjete se zde a porovnejte délku a váhu vaší brány s navrhovanými vozíky a těmi vašimi zkraceno.cz/... Vlastní motorový pohon, pojezdová kolečka (počet, provedení koleček na vozíku) a konstrukce pojezdu se odvíjí hlavně od váhy a délky brány...

doplněno 20.06.16 16:39:

nosné vozíky zkraceno.cz/... Podobné to je i u dalších výrobců...

tom*
Dobrý den
Původne jsou na bráně 2 vozíky ale musím přidat třetí, nevím jestli c profil je 70x70 či 80x80 .
Děkuji za radu

Se samonosnou branou s třemi nosnými vozíky jsem se nesetkal, ani u tak dlouhé a těžké brány zkraceno.cz/... Kde ho chcete umístit? Mezi stávající dva? ...Někde do vozovky? To snad ne...Používají se dva nosné vozíky pro velké zatížení...třeba s osmi kolečky..a pak ještě další horní...

doplněno 20.06.16 21:44:

Mohlo by se jednat o profil 2130P, 66x58mm, zde zkraceno.cz/... zkuste porovnat zbylé rozměry. Vozíky mají označení 2100P, dole je tabulka s rozměry zkraceno.cz/... zkraceno.cz/... Dejte vědět, zda se jedná o tento profil...

doplněno 20.06.16 21:52:

Porovnejte profily i tady zkraceno.cz/... hlavně ten C73Z...no, těch podobných profilů je hodně...

tom*

Vozíky jsou blízko sebe , mám prý dát na konec zavřené brány ( začátek ) kde je zavětrování - to co nejde zvenčí vidět další vozík v pohodě se tam vejde . Bohužel nevím jaký mám C profil , přiložil jsem fotografie s metrem aby jste mi poradili jaký vozík dokoupit . Děkuji

Pak ještě podobný profil STAGE - SB nebo STAGE - SZ ...zkuste dát jednotlivé rozměry...

Takovej nápad. Co ten jeden vozík prostě dát na konec brány? Nač kupovat další, když ty co máš na to stačí, jen je dát tak jak mají být.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]