Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové ,
po půl roce používání samonosné posuvné brány jsem zjistil že mám málo vozíků .
Uměli by jste mi prosím poradit jaký vozík dokoupit když mám tento C profil? - viz foto příloha .
Děkuji za pomoc .
Tomáš
Jak "málo"vozíků, méně než dva? Kolik koleček mají současné vozíky? Jak je brána těžká, dlouhá?
Podíjete se zde a porovnejte délku a váhu vaší brány s navrhovanými vozíky a těmi vašimi zkraceno.cz/... Vlastní motorový pohon, pojezdová kolečka (počet, provedení koleček na vozíku) a konstrukce pojezdu se odvíjí hlavně od váhy a délky brány...
nosné vozíky zkraceno.cz/... Podobné to je i u dalších výrobců...
Se samonosnou branou s třemi nosnými vozíky jsem se nesetkal, ani u tak dlouhé a těžké brány zkraceno.cz/... Kde ho chcete umístit? Mezi stávající dva? ...Někde do vozovky? To snad ne...Používají se dva nosné vozíky pro velké zatížení...třeba s osmi kolečky..a pak ještě další horní...
Mohlo by se jednat o profil 2130P, 66x58mm, zde zkraceno.cz/... zkuste porovnat zbylé rozměry. Vozíky mají označení 2100P, dole je tabulka s rozměry zkraceno.cz/... zkraceno.cz/... Dejte vědět, zda se jedná o tento profil...
Porovnejte profily i tady zkraceno.cz/... hlavně ten C73Z...no, těch podobných profilů je hodně...
Vozíky jsou blízko sebe , mám prý dát na konec zavřené brány ( začátek ) kde je zavětrování - to co nejde zvenčí vidět další vozík v pohodě se tam vejde . Bohužel nevím jaký mám C profil , přiložil jsem fotografie s metrem aby jste mi poradili jaký vozík dokoupit . Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.