Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám na zahradě postaven přístřešek na dřevo. Silnostěnné trubky, na kterých je navařena kari síť( kvůli profuku) a pultová střecha.Rozměr cca 5x3m. Protože jsem změnil způsob vytápění, mám ho teď na prd. Chtěl jsem z něj přestavět něco jako kůlnu, sklad na kola, sekačku, cirkulárku nářadí na zahradu a pod. První nápad byl na sloupky navařit packy, rošt křížem a na to hrubé palubky ze Slovenska. Dnes mě napadla druhá možnost a to uřezat trubky u země a navařit konzoly a do nich usadit trámky a pak obložit opět palubkami ze Slovenska. U té druhé možnosti, je možnost buďto si pouze nechat ohnout plech do učka a navařit na trubku, nebo udělat konzolu i s roxorem a vylít trubku betonem a zasadit konzolu s roxorem do ní. Třeba je to blbost,ale víc hlav více ví. Neřešte prosím, proč to chci ze dřeva, prostě to tak chci, prosím jen o radu zda to udělat první, druhým, či jiným způsobem. Děkuji. Střecha bude sedlová.
HM
Zdravím.
Já osobně bych volil první variantu, navařit packy přišroubovat příčné hranolky a na ně svisle prkna nebo palubky.Drobný problém bude se sedlovou sřechou. Na vrchní konec trubek bych navařil účko podle zvolených trámků a trámky přišruboval. Lépe se pak přichytí a prošroubuje krov. Hodně úspěchu. Pavel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.