Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Téměř mi přestala chladit lednice. Mám Elektroluxku, frost free, mrázak chladí dobře, ale lednice téměř vůbec. Nejsem si jistý, jestli se musí doplňovat nějaká kapalina jednou za čas? Už ji mám skoro 10 let...Díky za rady a tipy..
Lednice 10 let stará?! Má už zenit za sebou. A kromě poruch i velkou spotřebu! Pohledejte na lednice.heureka.cz/...
takovou, která bude vašim potřebám a peněžence nejblíže. Prostudujte parametry, v kamenném obchodě jich tolik nezveřejňují. Zajděte do elektra zkoukněte ji v reále, porovnejte ceny a objednejte tam, kde je to i s dovozem, nejlevnější..
Zdravím, není (nebylo) to v kuchyni či v lednici nějak jinak cítit? Taky se nám to stalo u lednice Calex a při poslední odmražování nějak došlo k úniku chladiva a byla konečná. Třeba má vaše Elektrolux dva okruhy a z jednoho chladivo uniklo. Zkuste před tím kontaktovat nějakého chlaďaře, třeba to půjde doplnit a plnící trubku umět zaletovat, možná je porucha čistě elektronického charakteru (např. termostat). Pak bych, pokud bych měl místo nechal lednici jako záložní a určitě bych pořídil novou, spolehlivou ve třídě A+++ (po čase se skoro zaplatí).
P.S.: Nechci nikoho zrazovat, ale dostal jsem radu od chlaďaře, že mám koupit novou lednici pokud možno opět s jedním kompresorem (méně částí, menší poruchy).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.