Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kterém obchodě nakoupit nábytek

Od: basicallymarek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, předělávám teď pokoj a potřeboval bych koupit věcí jako: stropní světlo (asi bodové), gárnyž, lišty kolem místnosti, tapetu na dveře apod. a nevím jaký obchod je nejlepší co se týče výběru a cen. Tak jestli máte někdo zkušenost, sem s tím.

Děkuju za typy BM

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

Jestli chcete koupit vše na jednom místě, pak radím Unihobby. Bauhaus je sice možná lepší, ale je dražší.

hodnocení

2x

Mi se líbí styl IKEA. Ale myslím si, že vše v jednom obchodě nekoupíte. Něco jsem kupovala i tady , k velké spokojenosti.

lucie*
hodnocení

2x

Jestli chcete vše naráz ,tak Baumax-tam je podle mě hodně dobrý výběr nebo OBI které je levnější.Ovšem záleží odkud jste čím větší město,tím jsou tyhle obchody lépe vybaveny.U nás je veliký rozdíl mezi OBI Frýdek Místek a OBI Ostrava.

doplněno 16.06.16 17:44:

Tak určitě v Ikea neseženete tapety,lišty kolem zdí ani dveře.Bodová světla tam mají,ale to se můžete podívat na web a velký výběr svítidel je i v Baumaxu i OBI.To byste musel do Ostravy?nebo je Ikea někde blíž?Pokud chcete i nábytek nebo nasbírat inspiraci,tak klidně jeďte do Ikea.

basicallymarek
hodnocení

Z Hradce Králové, takže OBI a Baumax máme :) ale přemýšlím i nad výletem do Ikei, ale nevím jestli to nebude jen zbytečná cesta

basicallymarek
hodnocení

no já bych musel do Prahy :) 100km to je, Ostrava je mnohem dále

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]