Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit, předělávám teď pokoj a potřeboval bych koupit věcí jako: stropní světlo (asi bodové), gárnyž, lišty kolem místnosti, tapetu na dveře apod. a nevím jaký obchod je nejlepší co se týče výběru a cen. Tak jestli máte někdo zkušenost, sem s tím.
Děkuju za typy BM
Mi se líbí styl IKEA. Ale myslím si, že vše v jednom obchodě nekoupíte. Něco jsem kupovala i tady , k velké spokojenosti.
Jestli chcete vše naráz ,tak Baumax-tam je podle mě hodně dobrý výběr nebo OBI které je levnější.Ovšem záleží odkud jste čím větší město,tím jsou tyhle obchody lépe vybaveny.U nás je veliký rozdíl mezi OBI Frýdek Místek a OBI Ostrava.
Tak určitě v Ikea neseženete tapety,lišty kolem zdí ani dveře.Bodová světla tam mají,ale to se můžete podívat na web a velký výběr svítidel je i v Baumaxu i OBI.To byste musel do Ostravy?nebo je Ikea někde blíž?Pokud chcete i nábytek nebo nasbírat inspiraci,tak klidně jeďte do Ikea.
Z Hradce Králové, takže OBI a Baumax máme ale přemýšlím i nad výletem do Ikei, ale nevím jestli to nebude jen zbytečná cesta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.