Nejste přihlášen/a.
Chci napojit pračku na teplu vodu z plynového prutokového ohrívače dal bych tam tak kolem 40°C možná i víc ,v tákové vode by bylo i plákaní místo studené vody,co by na to rekla pračka ,šlo by to. Kvuli uspore elektriny aby vodu nehržála pračka.
Musí to být pračka s dvěma vstupy, připravená na připojení teplé vody. Máchání probíhá ve studenené a Vám by jelo vše na teplou. Některé pračky by napouštění teplé vody mohly brát i jako chybu (měření) a zastavit se, neprat.
Těch praček se dvěma vstupy vody už moc není - dříve to měla většina automatek ( Tamat a pod) proto, že v panelákách byla teplá voda za socíku málem grátis. Dnes je ale situace jiná a prý se to už nevyplatí.
Takže ano, jsou k sehnání, ale jelikož je to postaveno jako ekofičura, tak je to patřičně přidražený :
Kdysi, když jsem měla Phico pračku, povytáhla jsem šuplík a přivřela do něho sprchu s teplou vodou. Ale tahle značka si dala líbit úplně všechno. Té vaší se to moc líbit nebude. Ale musím vám říci, že s novou pračkou, do které jsem si telplou vodu netroufla, nezdálo se, že bych za elektřinu platila výrazně víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.