Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit kabel do podlahy paneláku?

Od: quido27 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
potřeboval bych koaxiální kabel kolem dveří vložit pod lino do podlahy, jak to udělat čí čím? Potřebuji kolem prahu udělat do podlahy takové esíčko.
Mám kolem prahu položené jedno lino na druhém, jak ten koaxiální kabel vložit do nějaké drážky, či čím tu drážku udělat?
Udělal jsem nějaké fotky.

Díky

Jak vložit kabel do podlahy paneláku?
Jak vložit kabel do podlahy paneláku? #2
Jak vložit kabel do podlahy paneláku? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xaver
hodnocení

3x

Vezmi flexu s kotoučem na řezání betonu a drážku máš během 5ti minut hotovou. Více času zabere úklid.

doktpr365*
hodnocení

2x

Dělali jsme to tak ,že jse vyvrtala díra vedle díry a zbytek se vysekl majzlíkem.

hodnocení

2x

No, několikrát jsem podobnou situaci řešil následovně. Po sundání prahu vyvrtat šikmo díru, nějak jak jsou červený šipky a do prahu pak jen zespodu vyfrézovat drážku, (modrá šipka). Největší opruz je vyvrtání šikmý díry pod futrem. Většinou se musí vrtat ze dvou stran.

Jak vložit kabel do podlahy paneláku? #4

maara*
hodnocení

1x

Vysekat majzlem - jiné řešení jak udělat drážku není.

Řešením může být přechodová lišta a to taková která se nalepí nebo přivrtá na práh a zem a tak tedy ten práh "zakulatí" a v ní povede ten koax, ty se dělají v různých dekorech, takže by ladil s podlahou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]