Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupili jsme si kořenky do kuchyně, takovou dřevěnou soupravu na zavěšení.
Chtěl bych se poradit, máme v kuchyni kolem linky obklady, jak na ně ty kořenky uchytit? Nevím zda je vhodné vrtání? Nebo něčím přilepit (mamutem)? Kořenky jsou dřevěné včetně rámu.
Děkuji
Ty dřevěné kořenky, to je moc hezká věcička, ale vrcholně nepraktická. Časem, mastné páry a prach na nich udělají nehezkou patinu, která se musí odstaňovat čistým Jarem nebo nečím podobným. A při jednom vánočním úklidu se člověk našňupne a vyhodí je. Bez známek lítostí nebo váhání. A zůstane po nich flek nebo díry v kachličkách. Vlastní zkušenost.
Namontujte je na vnitřní stranu skříňky. Tam jsou více chráněny.
Vešly by se na vnitřní stranu dvířek skříňky s potravinami?
pokud nechcete nicit obklady, tak silikonem, nevyhoda je, ze musi poradne zaschnout (ale pak drzi jak cert a jde pote i v budoucnu odstranit), cili aplikace bez nejakeho podlozeni nebo zafixovani nelze Ja jsem si takto pomohl tavnou pistoli, aby to viselo zcasti na tom a zaroven mohl zaschnout silikon
Tavna pistole samotna to neudrzi, a do par dni nebo tydnu by to spadlo (zkousel jsem take)
Nebo nějak do závěsu pod linku, resp. do spodku horních skříněk. Dřevěné jsou ale nepraktické. Taky jsem je kdysi měla. Nedoléhaly, a většina koření v nich buď časem zvlhla nebo vyvětrala - ztratila aromatické látky. Nakonec jsem si pořídila skleněné a mám je uvnitř linky, protože některým druhům koření vadí světlo / majoránka, nať petržele, libeček, suš.bazalka,../
Dobrý den,
nakonec jsem vyvrtal dírky do ráměčku kořenek a vyvrtal díry do spár kachliček, pak hmoždinky a do nich přišrouboval.
Pokud bych je časem nechtěl, vyšroubuji je a zadělám spárovačkou dírky a nebude to ani tolik poznat, děkuji za všechny nápady, zkombinoval jsem je dohromady jak se dalo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.