Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce předsíně

Od: helenica odpovědí: 4 změna:

ahoj, bydlíme v klasickém panelákovém bytě se sedmimetrovou chodbou. v druhé části chodby je vstup do šatny. chtěla bych tuto druhou část celou schovat nějakými posuvnými dveřmi a navíc mimo vstup udělat nějaké police na ukládání věcí. nelze tam dát klasické dveře, protože chodba je úzká a zbylo by málo místa. díky za inspiraci.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Tady je alternativa se stavebním pouzdrem nemyslitelná.Není kam to pouzdro zabudovat.Dveře uzavírají skoro celou šíři chodby.vlevo i vpravo jsou pevné stěny.Ale já mám dobrou zkušenost s plastovými šoupačkami,které jsou na trhu asi za 1200 Kč.Zabudují se do rámu původních 80cm dveří. home-outlet.cz/...

JABRAKA

Moji mladí, také chtěli utavřít chodbičku, vedoucí do kuchyně, ale chtěli, aby v předsíni nebyla tma. Mají tam úžasné skleněné dveře, s nějakým vzorem. Tož, to je paráda, ale financně mimo moje chápání. *sok*

hodnocení

0x

Zajděte do nějakého velkého šopu jako je OBI, Hornbach, Bauhaus, atd. Podívejte se, co nabízí trh. Najdete tam i inspiraci i řešení s nejmenším odporem. :) Navíc, když se mi podařilo najít prodavače, byl vždycky plný nápadů na řešení.

aliceli
hodnocení

0x

Dobrou zkušenost mám se stavebním pouzdrem. Jsou to dveře, které zajíždí do pouzdra. To je schované ve zdi. Zabere tak málo místa, protože se dveře neotevírají, jako klasické dveře do místností. Viděla jsem však i alternativu. Skleněné dveře jezdily po kolejnici, která byla na stěně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]