Nejste přihlášen/a.
Ariel Professional (takový sprej s pumpičkou) mi vypral i nečistotu z kola - špinavý olej ze řetězu - z bílých lněných šortek, jestli nezvládne kakao, tak Vám koupím nové tričko
Růženko, jak to dopadlo? Mám shánět tričko?
To jsem rááááda Byla jsem zvědavá, protože fakt nevím o ničem, co by mi zatím nevypral. Nad tou mastnotou z kola jsem docela zírala.
Čerstvé skvrny
Postup č. 1
1.Čerstvé skvrny od kakaa pokapeme vodou s kapkou glycerinu, případně pokapeme vodou a potřeme teplým glycerinem.
2.Poté důkladně propereme vodou s pracím prostředkem a necháme proschnout.
Postup č. 2 (platí pro vlněné materiály)
1.Čerstvé skvrny od kakaa na vlněných materiálech nejprve čistíme benzínovým mýdlem.
2.Poté čistíme technickým benzínem.
3.Dále pokapeme 2% čpavkem.
4.Po chvíli důkladně propereme teplou vodou s pracím prostředkem a necháme proschnout.
Staré a zaschlé skvrny
Postup č. 1
1.Staré a zaschlé skvrny od kakaa pokapeme vlažným glycerinem nebo glykolem.
2.Necháme působit několik minut, a poté čistíme kartáčkem a mýdlovým lihem.
3.Poté důkladně propereme teplou vodou s pracím prostředkem a necháme proschnout.
doplněno 12.06.16 21:55:
Namočit do tekutého mírně zředěného VANIISHe.a nechat působit.Pak běžně vyprat.Je opravdu účinný, léta úspěšně používám. Ať byly skvrny od čehokoliv, nikdy mě tento přípravek nezklamal. Běžně využívám i na barevné prádlo, barvu nezmění, ale skvrna zmizí.Dokonce jsem tím i odstranila i vnukovo počmárané tričko od propisovačky, musela jsem ho ale máčet 2dny.Čáry světlaly a za dva dny po nich nebyla ani památka a tričko vůbec barvu nezměnilo. Někdy stačí Vanish přidat jen k pracímů prášku. Tož tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.