Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte nádržna kopci, nebo pod kopcem, kolik metrů hadice máte v plánu, kolik kč chcete investovat? Počítám, že připojení na síť je k dispozici, nebo benzínové?
Povrchové a napojit na kohout rychlospojkami,pro snadnou montáž a demontáž. Na druhz mrkněte např. na heureku, jsou tam i recenze.
doplněno 12.06.16 20:21:Ano vibrační lze, ale je hlučné. Já osobně bych šel do povrchového. Sací koš nepotřebujete, protože nebudete sát z hloubky,ale voda se vám do čerpadla bude sama tlačit.
My máme tohle, připojí se hadice a můžete hodit do studny nebo do té nádrže je relativně úzké čili by neměl být problém
Tak nějaké povrchové heureka.cz/... já mám toho HECHTA 3 roky a spojenost cerpadla.heureka.cz/... Nebo nějaké ponorné a hodit ho do kontejneru
doplněno 12.06.16 18:45:Ano to ponorné stačí z nějakého hyper,suprmarketu ale pozor na průměr ,ta díra do toho IBC není zrovna velká.To povrchové jsem myslel zapojit na ten kohout dole(obyčejnou hadicí),tím pádem není potřeba žádný koš atd pouze před čerpadlo osadit sítko
Zahradu máte rovnou, takže nepotřebujete, aby čerpadlo mělo velkou výtlačnou výšku. Koupil bych tedy kalové čerpadlo za cenu okolo 800,- Kč v BAUMAXU. To ponoříte i s kabelem až na dno nádrže a čerpadlo ji tak vyčerpá úplně celou. Já mám kalovku starou asi 20 let, má příkon 250 W a výtlačnou výšku asi 5 m. Dám ji do potoka a zalévám výše položenou zahradu bez problémů.
U těch povrchových čerpadel byste musela přikoupit sací hadici na konci se sacím košem a zpětným ventilem a to všecko u té kalovky odpadá. Pak se vám bude časem zasekávat zpětný ventil a čerpadlo nenasaje a budete mít problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.