Nejste přihlášen/a.
Máme velký dům, poidkroví neřeším, ale i tak není zvonek slyšetv odlehlé části, např. v ložnici, koupelně, prádelně atd. Dá se to nějak vyřešit? Často neslyším např. doručovatelku a pak musím jet 4 Km na poštu a pod.
Dobrý den, no, pořídíte si pořádný, poctivý a zvučný zvonek (jako byly dříve) a ne bzučák.
Případně toto viz video (hned na začátku) - to uslyší celá ulice. Zdravím!
P.S. Další možnost je složitě zavádět pokračování zvonku do dalších místností.
Vilíku, jsem méně chápavá! To jako máte venku pod sebou dvě tlačítka a uvnitř zase dvě zvonící krabičky? Píšu to polopatě, abych to zpětně správně pochopila. Potřebuji venku jedno tlačítko a dvě krabičky, to by nešlo?
Hejkale, takový zvonek taky mám, po prababičce a pradědovi. Pro změnu, visel nad vchodovýni dveřmi tak, aby při jejich otevření srdce zvonku brnklo o horní hranu dveří a tím několikrát zacinkal. Visel na nějakém udělátoru ze silného drátu a tak chvíli vibroval. Vzala jsem si ho před prodejem chaloupky, protože jsem ho zbožňovala. Ráda bych ho využila, ale nejdřív bych ho musela najít a vyzkoušet dosah. U toho Vašeho systému vede ten drát zkrz zeď, pod stropem, nebo jak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.