Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak platíte TV poplatek?

Od: lucie* odpovědí: 10 změna:

Jak platíte televizní poplatek+rozhlas?doteď jsme to měli přes SIPO,ale už vše ostatní co tam bylo se strhává rovnou z účtu,tak by nám zůstalo na SIPU je tv+rozhlas.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tondac*
hodnocení

2x

Platbou z účtu, registrace na webu ČT a ČRO. Před tím zrušení plateb ČRO a ČT přes SIPO na poště.

Rušil jsem SIPO po zemřelém, je to neuvěřitelný opruz, drží se vás to jako klíště, zrušit se to najednou nedá, ale koncesionářské popltky už by měla být brnkačka. :)

hodnocení

2x

Platim inkasem.

doplněno 15.06.16 15:21:

Tak jsem se splet, platim trvalym prikazem.
Inkaso nejde.

hodnocení

0x

Trvalým příkazem, rovnou z účtu na účet. Částka je konstantní, tak je to bez problému.

hm*
hodnocení

0x

V mém účtu je, pokud se nepletu, možnost nechávat automaticky strhávat SIPO. Nebylo by to tak nejjednodušší, když už tedy to chceš automaticky?

hodnocení

0x

trvalý příkaz. Rozhlas tuším čtvrletně, tv měsíčně.

hodnocení

0x

Já mám na SIPO úplně všechno. Elektřinu, plyn, tv a rozhlas.poplatky, byt, UPC (televize, internet, telefon). Jen mobil platím zvlášť. Obojí platím převodem s trvalým příkazem z banky. :)

lucie*
hodnocení

Bytové družstvo nechce platit přes Sipo,takže to jde z účtu,plyn nemáme,a kabelovka je už taky více nakloňena platbě z účtu,takže na SIPU by nám zbyla jen elektřina a tv,což už potom moc nesplnuje smysl Souhrné Inkasní Platy Obyvatel:)jen jsem netušila kam se to té ČT posílá,kuknu teda na jejich web.

doplněno 10.06.16 06:37:

s nástupem internetu a denního používání notebooku už netuším co je rozhlas.Doma nemám jediné rádio i hifi věž je pryč...ale v tv je i radio na některých frekvencích co se ladí automaticky,takže jej vlasně mám aniž o něj stojím.

nikdo*
hodnocení

0x

Stejně jako amper v prvním odpovědi. Trvalým příkazem. Je to jednoduché a pohodlné. Rozhlas i TV měsíčně.

hodnocení

0x

Ano, jak píši jiní, trvalým příkazem k úhradě. Na stránkách rozhlasovypoplatek a televiznipoplatek, Existuje také možnost neplatit to vůbec. Rozhlas platím, to už by bylo takové okaté, mám jej i v autě. Na televizi jsem podepsal a poslal jim prohlášení, že takový přijímač nevlastním ani neprovozuji, ono je to pravda, já jsem televizi v životě neměl, nevím, nač by mi asi dobrá byla, na co bych se díval, vždyť je to jen propaganda a nástroj na blbnutí lidí, navíc na to nemám čas ani nervy to sledovat a nezajíma mě to. Jsem víceméně považován ostatními za nenormálního, že nemám televizi,ale co, mně je dobře, mám svých starostí dost.

hodnocení

0x

,,já platím vše sipem,,účet nesnáším...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]