Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
provedl jsem rekonstrukci starého řadového RD. Izolaci zdí proti vzlínající vlhkosti jsem provedl pouze na čelní a zadní zdi vložením izolační folie. Štítové zdi jsem prozatím ponechal tak jak jsou. Je tam samozřejmě také vlhkost. Sousedi z obou stran nechtějí izolaci provádět a já tedy můžu podřezat pouze polovinu štítové zdi přináležející ménu domu. To znamená: v současnosti je zeď 60 cm z plné cihly a já bych mohl podřezat pouze 30 cmm. Zbylých 30 cm by bylo bez izolace. Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s takovým způsobem izolace a zda je to vůbec vhodné provádět. Nejsem si jistý, zda to nebude zcela zbytečné a vlhkost se nedostane do mé zdi skrze vzlínání přes sousedovu štítovou zeď. Můžete mi někdo poradit?
Děkuji předem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.