Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kombinovaná lednice s hloubkou do 55cm

Od: delta® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Nemohu najít kombinovanou lednici (ne vestavnou) s hloubkou do 55cm. Nevíte o nějaké? Děkuji. Něco takového zbozi.cz/... by se mi líbilo, ale je vestavná... Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dafina*
hodnocení

2x

Dívala jsem se na ni na Datartu a jediné, co je na ní, že je slim, tedy uzká a samočisticí i na mrazáku. Ale postrádám tam informaci, na jakém základě má jinou teplotu v mrazáku a jinou v lednici, co tam uvádějí, když je jednomotorová, ani nemá potřebný dvojokruh. Přesný název si nevzpomínám, podívám se na net. To je docela zajímavé. Jinak se mi zdá hodně drahá v tom Datartu. EU zakázala vyrábět dvoumotorové lednice, to vím, ale bylo to nahrazeno jinou technologií. Zadám si lednice slim a uvidím co najdu večer...zajímá mě to. Mám slim pračku a je to dobrý když je to hubený.

doplněno 08.06.16 22:13:

zkraceno.cz/...

Protože EU zakázala dvoumotorové lednice, tak se začaly vyrábět dvouokruhové...

doplněno 08.06.16 22:15:

Není slim, nebo zkuste hledat slim, ale je to ono co hledáte...či něco podobného..

hodnocení

Já jsem si zadala ultra slim a nevyskočilo mi nic... *sok* Jen všechny nad 60cm hloubky.

dafina*

google.cz/...

Já zadávala jen slim lednice na google. Ale zajímá mě ten okruh, ted jsem u pc nebyla, jen jsem ho měla puštěné, tak se ještě podívám..jak to je.

tady je ultra slim

google.cz/...

doplněno 08.06.16 20:45:

lednicky.cz/...

Já jsem koukala na různé lednice, ale chce to moc času, protože jsem hledala hlavně dvouokruhové nebo jestli ještě neprodávají zbytek dvoumotorových. To mi přijde nejvíce důležité. V této kategorii slim zatím není asi. Jinak na ty lednice, co udajně mají odmrazovat i mrazák píší maminy na miminech - viz obrázek...

doplněno 08.06.16 20:51:

Snad ještě tu někdo napíše, hledat chce hodně času...

Kombinovaná lednice s hloubkou do 55cm

hodnocení

0x

Jedna z mála zkraceno.cz/... sice Indesit...

doplněno 09.06.16 10:22:

A další typ zkraceno.cz/... s hloubkou 54cm

doplněno 09.06.16 10:25:

Stejný typ v bílé zkraceno.cz/...

dafina*

Není špatná...

hodnocení

0x

A pak ještě Amica FK 261.3 AA bílá, nebo stejná Amica FK 261.3 XAA nerez zkraceno.cz/... Tady hloubka Candy 56cm zkraceno.cz/... a Goddess zkraceno.cz/... atd., jen dál hledat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]