Nejste přihlášen/a.
Je to tento? zkraceno.cz/... nebo B-10 CT? zkraceno.cz/... V tom případě se zkuste poptat tady zkraceno.cz/... a tady kontakty gastrosance.cz/...
doplněno 07.06.16 11:40:Možná někdo doplní další možnosti, jen upřesněte typ...pouze foto bez štítku nebo bližšího popisu...dost těžko radit...jedině, že byste to dával jako zkoušku rádců...ale v tomto případě zkouška asi ne..
a nemáte třeba někde štítek s názvem, typem,...? Obecně řečeno, dalo by se sehnat u výrobce...
doplněno 08.06.16 14:44:našel jsem ho tu - themart.gr/...
Zkuste informace v prodejně MAKRO - tam byl zřejmě zakoupen.
Děkuji už jse to zkoušela ,taky jsem našla na internetu leták z makra na kterém je vyobrazen,v mAkru mi řekli,že je měly v nabídce v roce 2012,od nějaké slovenské firmy,Zkusím to znovu ,ta prodavačka nevěděla na tu firmu kontakt,možná zkusím nějakou jinou.
Tady mají hodně náhradních dílů na kuchyňské spotřebiče tak pohledejte jestli i na váš nadeta.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.