Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hák na míchač těsta

Od: japro* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,prosí poraďte někdo,kde seženu míchání hák na tento robot,překládám foto
Hák na míchač těsta

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to tento? zkraceno.cz/... nebo B-10 CT? zkraceno.cz/... V tom případě se zkuste poptat tady zkraceno.cz/... a tady kontakty gastrosance.cz/...

doplněno 07.06.16 11:40:

Možná někdo doplní další možnosti, jen upřesněte typ...pouze foto bez štítku nebo bližšího popisu...dost těžko radit...jedině, že byste to dával jako zkoušku rádců...ale v tomto případě zkouška asi ne..

japro*
hodnocení

Je to ten B 10
doplněno 08.06.16 10:26: Zkouška to určitě není je to ten samý z vašeho druhého odkazu b10ct na ten kontakt zavolám děkuji , koupila jsem ho na bazoš ,ale hák nepasuje.
Hák na míchač těsta #2
Hák na míchač těsta #3

hodnocení

2x

a nemáte třeba někde štítek s názvem, typem,...? Obecně řečeno, dalo by se sehnat u výrobce...

doplněno 08.06.16 14:44:

našel jsem ho tu - themart.gr/...

Zkuste informace v prodejně MAKRO - tam byl zřejmě zakoupen.

japro*
hodnocení

Děkuji už jse to zkoušela ,taky jsem našla na internetu leták z makra na kterém je vyobrazen,v mAkru mi řekli,že je měly v nabídce v roce 2012,od nějaké slovenské firmy,Zkusím to znovu ,ta prodavačka nevěděla na tu firmu kontakt,možná zkusím nějakou jinou.

japro*
hodnocení

Ještě jednou moc děkuji za snahu,snad najdu někoho,kdo mi ten hák sežene.

nikdo*
hodnocení

2x

Zkuste to na kontaktu z tohoto inzerátu. Možná uspějete.

stroje.megainzerce.cz/...

kfk
hodnocení

0x

jako nahradni dil asi bude pěkně mastný.Co si ho ohnout z kusu železa?Nebo kvalitnější aby nerezavěl z kusu nerez profilu,mosazi.Nic na tom není.Zámečník to má za chvíli

japro*
hodnocení

Děkuji za odpověď je to tento jiný štítek tam není viz foto
Hák na míchač těsta #4
Hák na míchač těsta #5
Hák na míchač těsta #6

hodnocení

0x

Tady mají hodně náhradních dílů na kuchyňské spotřebiče tak pohledejte jestli i na váš nadeta.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]