Nejste přihlášen/a.
Chystáme se koupit nové polštáře a přikrývky. Péřové polštáře jsme již asi před 3 roky vyměnili za duté vlákno. Polštáře, cena kolem 500 Kč a poměrně brzy sležená, tak asi kvalita z Makra nebyla nic moc. Máte vyzkoušený, osvědčený nějaký tip na solidní značku - obchod.
Na netu jsem bohužel našla poměrně drahé, což myslím, že je zbytečné. Zdá se mně lepší, po čase koupit nové.
Moc zkušeností v tomto nemám, proto budu ráda za spolehlivou radu , jak vybrat, na co dát pozor apod.
Děkuji
Přikrývky z Dadka Vracov. Staré péřové polštáře a duchny pošlu do Mareše a polštář nechám 1,5-2x více vycpat, místo duchny udělat prošívanou, tak snad to bude OK. Z rozleželého polštáře mám vždy v noci plný nos a když to udělám tak, aby se to neslehlo, tak v podstatě sedím a to se nedá spát či bolí záda a za krkem. Takže jsem zvědavý jak to dopadne.
Makro,Ikea...a další podobné budou brzo sležené,zvláště pokud vybíráte v nižší cenové kategorii.My máme z Jysku péřové polštáře a už 8rok jsou úžasné,ale levné nebyly.Stejně tak je to s přikrývkou.
uska-dobrý nápaddrcený molitan třeba v Baumaxu,pytel za 150kč.
levné a ten se jen tak neslehne.
Tak já musím mít peří,prostě na dutém vláknu se nevyspím...tazatel/ku tenhle faktor asi nezajímá,neuvedla jej,takže proč né molitan
Děkuji Vám všem za příspěvky. Máme něco i scan quilt, ale také už není kvalita jako dříve. Mě šlo i o to, zda je třeba lepší pěna, kuličky nebo taková jakoby vata. Musím ještě pátrat dál. Ale dva rádcové mně trochu nasměrovali. Díky.
PS. Narazila jsem totiž na ceny kolem 2 tis. a i více - což si myslím, že je docela hodně. To je lepší koupit za nějaké roky nové.
Kvalita nebude jistě zase tak rozdílná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.