Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , rádci potřebuji poradit jak udržujete teplotu při grilování na stejné hodnotě, mám s tím dost problém.
Nijak, roztopím dřevem, pak nasypu dř. uhlí pokud griluji na roštu, počkám až se rozpálí, uhlí zbělá a pak griluji.
proč potřebuješ grilovat déle? To budeš mít potom vysušené maso. Ale když se třeba opozdí nějaký strávník, tak "zmírníš" plamen. Prostě rozhořelé uhlí skoro uhasíš
sebod to je právě ono mám právě problém v tom, že potřebuji přidat další maso, ale nevím jak znovu to dřevěné uhlí rozpálit, tak to řeším tak, že vyberu ohniště a znovu roztápím nové palivo, tak jsem myslel jest-li někdo neporadí něco jiného
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.