Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Už delší dobu nám kolísá teplota vody, jakoby se střídala teplá se studenou, přitom tlak v trubkách je hodně velký a kolísání jsem nezpozoroval. Nikdo jiný v domě vodu nepouští, teplou tedy neubírá. Vyměnil jsem hadičky k bojleru, dal nový pojistný ventil zase Slovarm a dělá to pořád. Bojler Dražice je starý 10let, při vypouštění, ale netekla skoro vůbec rezatá voda. Je to na jedné trubce, voda k baterii a do bojleru se dělí kousek od ventilu. Dělá to i u jiných baterií, takže by byly všechny přicpané mi přijde nepravděpodobné. Když pustím teplou vodu i hodně málo v bojleru zapraská, to podle mě také dřív nedělalo. Začínalo to postupně, teď jsou rozdíly v teplotě opravdu dost velké, že se nedá skoro sprchovat. Když jsem bojler napouštěl začala voda vytékak, až byl plný, takže trubka uvnitř je v pořádku, co by to prosím mohlo způsobovat? Děkuji Václav
Domnívám se že by to mohlo být, nějaky volný předmět v trubce, kus těsnění třeba, který se tam točí a poskakuje, a tím vzniká turbulence vody. nebo kosek vodního kamene...měli jsme to ustředním v jednom radiatoru...mazec, v noci to různě cvrlikalo..dokud jsem radiator nevyměnil ceý, a pak byl klid. zkus to natvrdo propláchnout sundat baterie a pustit na fulll. jestli jde kam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.