Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracená nečistota v ložnici

Od: sasatomecek odpovědí: 6 změna:

Jsem teď trochu marod, trpím neustále ucpaným nosem, mám ho plný takových lepivých zelených tuhých soplů. Právě ležím v posteli na zádech a snažím se vyčistit si nos. V levé nosní dírce jsem jednoho takového fosla nahmátl špičkou malíčku, ale nešel mi pořád nalepit a vytáhnout, tak jsem se nadýchl a zprudka frkl, abych ho dostal na kraj nosu a mohl ho vyndat. Jenže jsem to asi přehnal a fosl vystřelil z nosu ven a odletěl kdoví kam. Někde musí být, podle zvuku a mého pocitového odhadu musel mít aspoň centimetr v průměru, ne-li víc. Díval jsem se na své ruce, není nikde. Snažím se prohlédnout peřinu, jestli není nalepenej někde na ní, ale nic nevidím. Na zdi ani na skříni připlesknutej ho taky nevidím. Poraďte mi, prosím, jak ho najít. Nerad bych, aby ho našla moje slečna, až se vrátí z práce. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

Jsem takhle jednou ležel v posteli a z této polohy se mi povedlo vyplivnout žvýkačku přes otevřené okno, které bylo asi dva metry daleko. Slečna vedle mě byla v extázi.

Zkus to taky. Až se tvá milovaná vrátí, tak jí řekni : Miláčku otevři okno a ustup trochu stranou. Ukážu ti, jak umím smrkat bez kapesníku.

jitkak*
hodnocení

0x

Pokud je to vtip *smich**smich**smich*

Pokud to myslíte vážně, tak šup šup z postýlky, na čtyři a hledat! Ten zelenej centimetrovej prevít přeci někde je :-D

Jó a na rýmečku ještě nikdo neumřel, tak se nebojte, že jak vystrčíte nos z peřiny, že prochladnete ještě více *smich*

A slečna až přijde z práce, by neměla kontrólovat Vaše prohřešky z nemoci, ale hlavně by měla kolem Vás skákat...čajíček, paralen atd...*bum*

hodnocení

0x

Sašenko, máš smrtelnou chorobu? Rýmička to je? Na tu jsou dobré celostnimedicina.cz/...

Snaž se nepřidávat nikomu práci. A nevymýšlej ptákoviny. Ta Urbanova koupel by ti měla pomoci.

jentak*

To je ta výhoda moderní medicíny a nových léků. Jen díky jim, může ženská se zápalem plic, ošetřovat chlapa s rýmou. :)

hancule*
hodnocení

0x

provokace chyběla...kdo si naběhne...příště zkus i foto!

garfieldkomiks*
hodnocení

0x

S těmi trolly mi to tady začíná připomínat Zpovědnici... *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]