Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Susicka dotazy

Od: panzerdragon* odpovědí: 2 změna:
Ahoj, nemam zadnou zkusenost se susickou pradla ale mam nkolik dotazu
1) kdyz susicka susi tak sebou hazi stejne jako pracka pri odstredovani?
2) pokud je susicka kombinovana s prackou, je nutne delat to ze se vypere plna pracka a nasledne se musi treba polovina odsypat stranou a az pak dat suseni?
3) kdyz je susicka nad prackou a bezi pracka a odstreduje a nad tim je susicka nedochazi k az riskantnimu pohybu cele soustavy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) ne - často se dává na pračku a to by to s házením asi lítala po místnosti :) - otřesy jsou minimální

2) To mi připadne jako nesmysl - jsou kalibrace na určité kg a pokud dáte do pračky 5kg, sušička většinou zvládne více - třeba 7kg prádla... to souvisí s 1) .. nicméně kombinovaná pračka je podle mne nesmysl a pokud to lze, kupte si dva samostatné stroje!

3) Ne - za 8 let častého užívání (rodina s dětmi) se nestalo, že by se něco mělo stát. Na sušičce máme "odkládací" plochu pro nepotřebné věci - nic nepadá. Mezi pračkoku a sušičkou je rám, který trochu přidržuje stabilitu.

doplněno 30.05.16 09:16:

Ještě musím doplnit - 2) - někdo možná vytahuje věci, které by do sušičky neměly patřit... proto to vypadá, že "musí" vyndat určité prádlo a případně ho dosušuje na jiný program.

Další nevýhodou kombinovaného stroje je, že pokud se vám rozbije krabice za 20 tis, kupujete novou krabici za dalších 20tis. Když máte dvě po 10tis, rozbití může stát jen těch 10 tis...

O poruchovosti se pobavte přímos nějakým servisem.

Osobně máme BOSH bez jediné závady zmíněných 8 let a to máme hodně tvrdou vodu (používáme do praní "žabku").

pt®
hodnocení

0x

Pračku, kombinovanou se sušičkou bych nekupovala. Sušičku mám a nedám na ni dopustit. Viděla jsem, stát sušičku na pračce, dělá se to často, pokud není pračka přeplněná nebo nedoplněná, tak pere a nehází se. Koukněte na obrázky:

Susicka dotazy
Susicka dotazy #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]