Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
řeším jak udělat překrytí spáry u vestavěné skříňky.
Původně jsem tam chtěl dát bílou cca 2mm silnou lištu, která by se pak schovala pod bílé dvířka.
Jenže stěna skříňky + mezera je cca 3cm a nenašel jsem pant který by umožnil takové přesazení dvířek. Takže lišta bude viditelná.
Jak byste vyřešili spáru mezi skříňku a obkladem vy?
To jsem chtěl udělat, jen bych použil plastovou lištu... Ale jak píšu bude pak tahle lišta vidět a to mi moc nesedí.
Panty, který mají takhle velký přesazení jsem ještě neviděl. Když nechceš žádnou lištu, která by byla vidět tak to je skoro neřešitelná situace. Kdyby tam byla minimální spára, řekněme 3-4 mm, šla by zasilikonovat a pak by to bylo v pohodě.
Hranu skříňky upravit nažehlovací lištou a mezeru mezi skříňkou zaplnit. Nevím, co trh nabízí.. Kdysi jsem roztřískala nějakou omítku, přesila ji, přidala sádru a disperzi. Kaši jsem nalila do sáčku od mlíka ustřihla roh, pusou jsem naprskala do mezery vodu a tím skoro, cukrářským sáčkem kaši naaplikovala. Mokrým prstem a špachtlí jsem to zarovnala a paráda! Cesta nejmenšího odporu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.