Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyň

Od: hanny* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, teď jsem se vrátila z IKEA, kde jsem měla vybranou kuchyň, ale bylo mi řečeno, že už ten typ není do ČR dovážen. Žádnou jinou jsem si nevybrala, tak bych chtěla od vás radu, kde se dá sehnat kuchyň moderního typu za rozumné peníze. Ale ne 2. jakost! Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mugi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zalezi co je mysleno tim "moderni kuchyne" a "rozumne penize"?
Moderni kuchyne se opravdu pohybuji od cca 10tis. az po zavratne sumy. Pokud budu brat stredne vetsi kuchyn do ceny cca 30-40tis. bez spotrebicu, tak je volba projit si domy s nabytkem, ne jenom IKEA.
Dalsi z moznosti je hledani na webu, kde se prezentuje mnoho drobnych vyrobcu nabytku, kteri se kuchynemi zabyvaji a pokud nechcete nestandartni rozmery a nestandartni typy skrinek, jiste Vam vyhovy a nebude to tak hrozne.
Pohybuji se v nabytku nekolik let, takze pokud upresnite, tak bych mohl poradit vice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]