Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyňský kout

Od: jitule* odpovědí: 4 změna:

ahoj, budu se stěhovat do malého bytečku, kde je kuchyň spojena s obývákem. nevyhovuje mi tahle varianta a chtěla bych to nějak moderně oddělit. nechci ale klasickou příčku, to mi připadá takové těžkopádné. děkuju za inspiraci

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Skleněné předěly - grafosklo, skleněné stěny z kaleného bezpečnostního skla, velmi vhodné k předělu kuchyně a ostatních obývacích prostor. Různé barvy, ornamenty, částečně průhledné, digitální foto atd.. www.sklo-jap.cz

vanilka81*
hodnocení

0x

Dobrý večer, mohu se zeptat, proč vám tato varianta nevyhovuje? Máte na mysli oddělit jen opticky?

Když jsem byla naposledy v obchodním domě Ikea, tak tam měli rozdělené nějaké zóny pomocí dřevěných prkének. Nemám to vyfocené, tak se to pokusím popsat. Od země do stropu bylo přiděláno tenké prkno (odhad šíře 3 cm), pak byla stejně široká mezera, pak prkno, pak mezera, a pořád stejně dál. Prkna byla tedy na výšku. Prkna měla přiznanou kresbu dřeva, mě se to moc líbilo.

Manžel má náhodou něco podobného v obchodě, jen ve variantě na šířku, má to pro optické oddělení prostor. Zároveň je však "paraván" (jak stěnu manžel nazývá) světlopropustný a působí vzdušně. Přikládám i fotku - jen omluvte na fotce nepořádek - to bylo ještě před dokončením rekonstrukce :)

V té Ikea ty prkénka byla asi stejně široká jako u manžela v obchodě, ale na hloubku měřila více cca 8 cm.

doplněno 24.05.16 23:14:

Omlouvám se za otočený obrázek, ale originál je nohama dolů, tak netuším, co se při nahrávání pokazilo.

Kuchyňský kout
ctenar*
25.05.16 02:58

Otočeno.

Kuchyňský kout #2

dafina*
hodnocení

0x

Je tady spousta šikovných lidí i řemeslníků, určitě by Vám lépe poradili, kdyby byly přibližné rozměry. Co je pro někoho malý byteček, pro druhého je velký..Pokud mluvíte o malém k. koutě, možná by stačily i pojízdné i skleněné dveře.

doplněno 26.05.16 09:18:

Máme tyhle, je to pěkné...

doplněno 26.05.16 09:20:

My máme uplně stejné dveře, ale máme k nim bílé dřevěné obložky, to je hezčí. Tyhle, ( obrázek ), jsou z firmy, která nám to dělala.

Kuchyňský kout #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]