Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě jestli má někdo zkušenost s vruty na stavbu plotu... jak to cenově výjde oproti třeba zděnému plotu? a znáte někdo nějakou dobrou a ne moc drahou firmu, co ty vruty vyrábí,kterou můžete doporučit?
Osobně jsem si to nechal pro jednoho zákaznika vyrobit u zámečníka... Vyšlo mě to na 300,- za kus. Ale nybyli to vruty ale trny. Povrch pozink. Zajděte za nějakým zámečníkem a máte vyhráno... 1500,- je neadekvátní a zlodějské
no vidíte, to je super nápad... a nemáte někde náčrtek nebo tak něco abych viděla jak to vaše vypadá?pro inspiraci...
není náhodou vrut šroub do dřeva? my je používáme místo hřebíků na plot a jsme s nimi spokojeni, ale plot z vrutů? to by byla asi fuška je svařit?
Ne ne, zrovna v neděli to dávali v Radách ptáka loskutáka...jedná se o takové velké vruty, které se zašroubují do země a do nich se dá například tyč (místo betonového sloupku), zasype kamínkama a drží to maximálně...
no sice jsou všude kolem klasický zděný, ale tak ty vruty asi zase nejsou až tak obecně známý... nebo možná jen já jsem o tom nevěděla...
Jojo, vím o čem je řeč. Kolega si na těchto vrutech před rokem postavil právě pergolu a musím říci, že to má opravdu cenu. Jediný problém jsou šůtry v zemi, které vás občas nutí měnit váš původní záměr... Než se do toho pustíte, zjistěte si, co je pod povrchem terénu! Pokud je tam hlína či jíl, máte vyhráno a pusťte se do díla!
doplněno 18.08.09 12:54:Plot se na tom klidně postavit dá, bohatě to nahradí klasické tyče (roury) zabudované do jámy vylité betonem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.