Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vruty na plot?

Od: zanna* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě jestli má někdo zkušenost s vruty na stavbu plotu... jak to cenově výjde oproti třeba zděnému plotu? a znáte někdo nějakou dobrou a ne moc drahou firmu, co ty vruty vyrábí,kterou můžete doporučit?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

2x

Osobně jsem si to nechal pro jednoho zákaznika vyrobit u zámečníka... Vyšlo mě to na 300,- za kus. Ale nybyli to vruty ale trny. Povrch pozink. Zajděte za nějakým zámečníkem a máte vyhráno... 1500,- je neadekvátní a zlodějské

zanna*

no vidíte, to je super nápad... a nemáte někde náčrtek nebo tak něco abych viděla jak to vaše vypadá?pro inspiraci...

technikjirik*

jen tak pro inspiraci jsem to namaloval, ale pro realii si můžete zajít třeba do OBI kde jsem to viděl také, ale ne vždy se dá sehnat požadovaný rozměr... seriově se vyrábí nejvíc 150x150mm

doplněno 18.08.09 23:32:

jestli je to nečitelné, tak si obrázek stáhněte do pc a zvěčte si jej

Vruty na plot?

ukulele*
hodnocení

0x

není náhodou vrut šroub do dřeva? my je používáme místo hřebíků na plot a jsme s nimi spokojeni, ale plot z vrutů? to by byla asi fuška je svařit?

zanna*
hodnocení

Ne ne, zrovna v neděli to dávali v Radách ptáka loskutáka...jedná se o takové velké vruty, které se zašroubují do země a do nich se dá například tyč (místo betonového sloupku), zasype kamínkama a drží to maximálně...

jaké vidíte okolo sebe ploty? vrutové nebo zděné?

Co je výhodnější?

zanna*
hodnocení

no sice jsou všude kolem klasický zděný, ale tak ty vruty asi zase nejsou až tak obecně známý... nebo možná jen já jsem o tom nevěděla...

Jojo, vím o čem je řeč. Kolega si na těchto vrutech před rokem postavil právě pergolu a musím říci, že to má opravdu cenu. Jediný problém jsou šůtry v zemi, které vás občas nutí měnit váš původní záměr... Než se do toho pustíte, zjistěte si, co je pod povrchem terénu! Pokud je tam hlína či jíl, máte vyhráno a pusťte se do díla!

doplněno 18.08.09 12:54:

Plot se na tom klidně postavit dá, bohatě to nahradí klasické tyče (roury) zabudované do jámy vylité betonem...

jabraka*
hodnocení

0x

Pravděpodobně jde o zemní kotvy.

praktik.pvsp.cz/...

JABRAKA

zanna*
hodnocení

Ano, něco podobného jsem měla na mysli

ukulele*

apleg-zemnivruty.cz/...

ceny jsou hrozný, zajímalo by mě, jaký mají odbyt, kdo si to u nich kupuje?

No asi jsem ze starý školy, ale kdyby s tímhle někdo za mnou přišel, že mě z toho udělá plot, tak ho ženu svinským krokem. Tohle ve mě absolutně nevzbuzuje důvěru, nechtěl bych to ani zadarmo.

hodnocení

0x

Loskutáka jsem v neděli viděl.Ty vruty se hodí spíše na stavbu pergol.Lepší bude sošku plotu zabetonovat.Je to jistější a cenově oproti vrutu výhodnější.Ten vrut stojí kolem 1500.- Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]