Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
doma už máme asi 4 roky obývací stěnu a povrch je z ořechové dýhy. Chtěl jsem se zeptat, jestli by se neměla ošetřit nějakým olejem nebo voskem - zdá se mi taková nějaká suchá Nemáte s tím někdo zkušenost?
Děkuju,
Jirka
Zdravím.!
Kupte si toto pemi.cz/...
Mají to v každé slušnější drogerii. Cena lidová a výsledek předčí očekávání. Nekupujte zbytečně předražené
šmejdy od "světových"výrobců.
Má to i jinou výhodu. Pokud máte starší rádio, kde vám chrastí potenciometr hlasitosti, pak stačí kapka
na dráhu poťáku, pokvedlat a čistý zvuk je zaručen.! Fakt, je to odskoušené a funguje to lépe, než Kontox.
franc1 byl rychlejší...
Já miluji PRONTO se včelím voskem. Nábytek je po něm jako nový. Oživí se barva, sametově se leskne. A krásně voní.
Jestli koupíte něco ve spreji nebo v mechanickém rozprašovači, položte si na koberec, ke hraně nábytku, nějakou ochranu. Miniaturní kapičky koberec zamastí.
Jo a na Diavu, která je a zůstává mastná, se pak lepí prach. I na svislé plochy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.