Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěli bychom koupit rd typ okal a máme v plánu dodělat podkrovi. Nikde jsme se nedozvedeli konkrétní složení sten(materiál, tloušťka atd.) abychom věděli jaky typ střechy vybrat. Je tu nekdo, kdo by dokázal odpovědět?
Děkuji za odpověď
Dobrý den, podívejte se na reference viz odkaz a také si ty stránky projděte. Třeba tam najdete inspiraci a když budete kontaktovat někoho z těch lidí, kteří již mají rekonstrukci provedenou, tak Vám snad odpoví přesněji (než někdo zde). Zdravím!
doplněno 25.05.16 13:12:Už jste se podívala na ty stránky viz odkaz? Opravdu tam pro Vás nic zajímavého není?
A ani o té garáži (viz Váš další dotaz na Okal)?
Děkuji za odpověď, stránky znám, panu Mackovi už jsem psala. Na internetu je spousta fotek co se týká rekonstrukce obytných prostor, ale nenašla jsem nic, co by se týkalo přestavby garáže, hlavně fotky. Vím, ze jde všechno, kdyz na to mate, chtěla jsem inspiraci pro rodiče, kteří by tam bydleli...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.